Privé sessie

Of een duo sessie.... dat is ook mogelijk! Het is namelijk fantastisch om een transformerende sessie samen met een geliefde of vriend(in) te doen.

In een privé setting is er alle aandacht, tijd en ruimte voor jou!
Er zijn verschillende redenen om hiervoor te kiezen. Zo hoor ik regelmatig dat het spannend is om direct in een groep te starten en dat daarom de voorkeur is om eerst 1 op 1 kennis te maken met mij, de studio en de sessie, of snel afgeleid zijn door bijvoorbeeld geluiden van anderen.

Persoonlijk vind ik het altijd onwijs bijzonder als iemand zichzelf een privé sessie gunt, zichzelf dus ook gunt om alle aandacht te ontvangen, en de investering in zichzelf te willen doen. Die stap alleen al maken, kan een enorme doorbraak zijn!

De sessies kunnen het begin zijn van een bijzondere journey van groei, ontwikkeling, healing en ontdekking, of een verdieping van de reis waar jij al aan begonnen bent.

 

In mijn lichte studio, House of Huathe in Eindhoven, ontvang ik je met liefde om in een zachte en veilige setting een privé of duo sessie of ceremonie te ontvangen.

♡ Kundalini NRGY Awakening

♡ Plantmedicijn ceremonies

♡ Transformational Cupping

♡ Inner Essence Journey

Kundalini NRGY Awakening

The path of surrendering
All answers are within you

Heb jij je wel eens afgevraagd of er meer uit dit leven te halen is? Of er meer potentie in jou zit? En heb je een verlangen om jouw kracht te ervaren?
Kundalini NRGY Awakening (KAP) is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met je ware essentie.

Kundalini is levensenergie, de oerenergie, de bron van ons leven die altijd al aanwezig is, maar door de grote en kleine gebeurtenissen in ons leven niet meer in volle kracht stroomt en aanwezig is.

Een Kundalini NRGY Awakening is een uitnodiging op een diep niveau. Een uitnodiging aan jouw levensenergie om op een natuurlijke manier te ontwaken en jouw energiesysteem stap voor stap van binnenuit te openen.

Dit opent de deuren naar een bijzondere reis van zelfontdekking en ontwikkeling, die ons weer terugbrengt naar levensvreugde:

Are you ready to remember te joy of being alive?

Soul Investment:

Privé sessie €200,-
Duo sessie €250,-

Lees HIER meer, of boek direct jouw 1:1 /duo sessie in mijn agenda:

Plantmedicijnen & ceremonies

Plantmedicijnen zijn ware geschenken van Moeder Aarde.
Het zijn de planten en bereidingen van planten die op verschillende bewustzijnslagen werken. Ook plantmedicijnen geven (net als Kundalini NRGY Awakening en Inner Essence) ruimte voor inzichten, transformatie, ontwikkeling en heling.

Voel altijd ZELF welke plant jou roept! Plantmedicijnen zijn enorm populair, en daarmee ontstaat het gevaar dat je de indruk krijgt dat je dit gedaan moet hebben. 
Jij kiest jouw medicijn, en wanneer je je dan overgeeft aan de onbekende reis die je tegemoet gaat, dan mag je er volledig op vertrouwen dat je precies krijgt wat je aankunt en nodig hebt.

Ik werk met de volgende plantmedicijnen:

Cacao
Ook wel het voedsel van de goden en het medicijn van het hart en de liefde genoemd. Dit liefdevolle plantmedicijn is zacht en subtiel. Het helpt je om je hart te openen en meer vanuit je hart te leven, met liefde voor jezelf en anderen.

 Magische truffels

De bolletjes  van innerlijke wijsheid die in verschillende doseringen gebruikt kunnen worden.
Een microdosering brengt je meer in contact met je intuïtie en je innerlijke wijsheid, en is fijn om te combineren met cacao. Bij een volledige dosering maak je een diepe innerlijke reis.

Kakaw Bliss

Chocolaatjes gemaakt met cacao, truffel, caapi en verschillende kruiden. Een magische combinatie om een innerlijke reis te maken.
Over het algemeen wordt de reis met magische bonbons als dieper en/of intenser ervaren vergeleken met magische truffels.

Blauwe Lotus

De blauwe waterlelie met onder andere een kalmerend en ontspannend effect. De effecten zijn subtiel.
Dit plantmedicijn is prachtig te combineren met cacao en/of een microdosering truffel.

Rapé

Champagne for the brain, Dit poeder, op basis van de heilige tabaksbladeren in combinatie met verschillende kruiden, wordt via een pijpje in de neus geblazen. Dit brengt onder andere het denken tot rust. geeft ontspanning en verscherpt de geest.
Rapé kan in een aparte, eigen ceremonie gebruikt worden, maar kan ook onderdeel zijn van een ceremonie met truffels of Kakaw Bliss.

Lees HIER meer over plantmedicijnen

Soul Investment:

Prijs op aanvraag

Wanneer je voelt dat je klaar bent om een diepe innerlijke reis te maken met een plantmedicijn, dan voel je dat je wordt geroepen door het medicijn. Je komt het ook opeens overal tegen:)
 De volgende stap is om iemand te vinden bij wie jij je veilig voelt, op een plek die voor jou goed voelt. Neem daar vooral ook de tijd voor en doe het onderzoek.

Via onderstaande knop boek je vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek van 30 minuten in mijn agenda. Per telefoon of Zoom maken we kennis, onderzoeken we of een plantmedicijnreis op dit moment passend is voor jou en bespreken we de mogelijkheden. Als er een 'match' is, dan kunnen we meteen een datum voor jouw plantmedicijn ceremonie inplannen.

Transformational Cupping

Ons hele leven slaan we afvalstoffen op in ons lichaam. Deze afvalstoffen krijgen we binnen door onder andere bewerkte voeding, medicatie, alcohol, huidverzorgingsproducten, cafeïne, luchtverontreiniging en schoonmaakmiddelen.
Er kunnen blokkades ontstaan door veel zitten, weinig beweging, eenzijdige beweging en fysieke overbelasting.
Daarnaast ontstaan er ook stagnaties door stress, onverteerde emoties en trauma’s. Ook dit wordt opgeslagen in de cellen.

Je zou Transformational Cupping kunnen zien als een omgekeerde massage. Waar je bij massage druk naar binnen geeft, trek je met het vacuüm van de cup de huid en onderliggende weefsels omhoog.
Het gevolg: een super effectieve manier om beweging te creëren en afvalstoffen af te voeren. Met de cup trek je de rommel uit het weefsel en geef je ruimte voor nieuw en vers bloed.

De verkleuring van de huid laat zien waar de ophopingen van afvalstoffen zitten, daar is dus werk aan de winkel!

I know, die rode plekken kunnen er best een beetje eng uit zien, maar probeer daar eens voorbij te kijken. Als er zoveel afvalstoffen zijn opgeslagen in je lichaam, opgeslagen ballast, hoe fijn zou het zijn als je dat kunt opruimen. Zodat je minder pijn hebt, je beweeglijker en lichter voelt, minder hoofdpijn ervaart, meer energie hebt en lekkerder in je vel zit….om maar een paar voorbeelden te noemen.

Door mijn opleiding als fysiotherapeut heb ik ruim voldoende kennis over het menselijk lichaam. Dit is een stevige basis voor mijn behandelingen. Daarnaast pas ik de meridianenleer toe, én laat ik me leiden door mijn gevoel. Mijn handen vinden als vanzelf de plaatsen in jouw lichaam waar de blokkades mogen worden opgeheven.

Soul Investment:

Behandeling 60 minuten €70,-
Behandeling 90 minuten €95,-

Lees HIER meer of boek direct je Transformational Cupping behandeling in mijn agenda:

Inner Essence Journey

The heart knows

Een Inner Essence Journey is een diepe, energetische reis. In een privé setting staat het thema dat of een vraag die op dit moment bij jou speelt centraal. 
(Om jouw vraag of thema helder te krijgen, ontvang je voorafgaand aan de sessie een intakeformulier)

Tijdens de journey begeleid ik je met ontspanning, vragen, visualisaties, muziek en energie om zou bij je onderbewustzijn te komen, je essentie, daar waar alle antwoorden al in jou aanwezig zijn.

De journey werkt op verschillende lagen; cognitief, energetisch, fysiek en emotioneel, en nodigt uit tot het ontvangen van inzichten, heling en transformatie.

Soul Investment:

Privé sessie €200,-
Duo sessie €250,-

Lees HIER meer, of boek direct jouw 1:1 /duo sessie in mijn agenda: