Yoga & Adem

Yoga betekent letterlijk verbinden, samenvoegen en verenigen. De verbinding tussen lichaam en geest, ademhaling en beweging. De verbinding met anderen, met jezelf en met het moment. 
Yoga bestaat dan ook niet uit alleen de houdingen, zoals vaak gedacht wordt. Yoga is zoveel meer! Yoga omvat onder andere inderdaad de houdingen en bewegingen, maar ook ademhaling, meditatie, leefregels hoe met de buitenwereld om te gaan en leefregels hoe met jezelf en de binnenwereld om te gaan.

Yoga is voor mij vooral thuiskomen bij mezelf. 
In onze huidige Westerse maatschappij zijn we vooral naar buiten gericht, voor en met anderen bezig, hard werken en vooral in ons hoofd aanwezig. Yoga kan echt iedereen helpen om weer in contact te komen met het lichaam en te voelen wat er nodig is. Dat lichaam is zo vanzelfsprekend, en tegelijk ook zo belangrijk. Het geeft jou je leven! Dus voel wat er nodig is: ontspanning, ruimte, uitdaging, verzachting, balans....

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van actieve yoga, yoga gericht op ontspanning, yoga gericht op klachten en diverse ademtrainingen, geef ik al zo'n 10 jaar yogalessen op verschillende locaties.

Ik zet yoga & ademwerk in tijdens de groeps- en 1 op 1 trajecten, als onderdeel van een sessie.
Ook zijn er speciale events waaraan ik yoga en/of ademwerk toevoeg, zoals het regelmatig terugkerende event Lazy Sunday Morning waarbij de combinatie van cacao, microdosering & yin yoga perfect is om een super ontspannen ochtend te hebben en echt even terug te komen bij jezelf en te voelen hoe jij ervoor staat en wat je nodig hebt.

Ik zet yoga en adem in met verschillende doelstellingen:
♡ ontspanning
♡ gronding / aarding
♡ ruimte creëren in het lichaam
♡ bewustwording van lichaam, energie en emoties
♡ om te leren meer in de observerende rol te stappen
♡ bij bepaalde (fysieke) klachten (bv pijn, vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, hoofdpijn, burn-out enz.)

Specials op aanvraag

Naast mijn yogalessen bij verschillende studio's in Eindhoven en omgeving, kan ik in House of Huathe groepen tot ongeveer 12 personen ontvangen.

Heb jij wel eens gedacht aan een yogales als verjaardagsfeestje of als activiteit bij een vrijgezellenfeest?
Of misschien wil je samen met een groep vrienden en vriendinnen 1x per maand een yogales volgen.

De yogalessen kunnen ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een ademsessie of een cacao ceremonie.
Echt heel bijzonder om dit met een groep dierbaren samen te doen!

Heb je vragen? Of heb je misschien al een leuk idee wat hierboven niet genoemd is en wil je informeren naar de mogelijkheden, stuur me dan een berichtje.