Lonneke

 

Wie is Lonneke? 
Wat is jouw antwoord wanneer er aan je gevraagd wordt wie je bent? Meestal antwoorden we dan als volgt: 'Ik ben Lonneke en ik ben 42 jaar. Ik ben opgegroeid in Waalre en woon nu in Eindhoven. Ik heb een fijne relatie en heb een hondje genaamd Teddy.  Ik ben (onder andere) Kundalini NRGY facilitator, Inner Essence Journey Facilitator, Transformational Cupping therapeut en spaceholder/facilitator van ceremonies met verschillende plantmedicijnen. Mijn hobby's zijn wandelen, natuur, planten, lezen, harmonium spelen....'
Zo, nu weet je in ieder geval alle basics;)

Maar wie is Lonneke nu echt? En wie ben jij nu echt?
Ik heb al veel verschillende antwoorden gegeven op deze vraag, en een tijd lang was dat ook: 'ik heb geen idee!'.
En als je me nu zou vragen wie ik ben, dan is mijn antwoord: 'Ik ben een ziel die een aards leven heeft gekregen in dit lichaam en die, met allemaal uitstapjes en omwegen, eindelijk haar zielsmissie heeft gevonden'.
Klinkt dat zweverig of spiriwiri? Dat kan ik me voorstellen! Zo dacht ik er eerder ook over;)

Ik heb overwogen om mijn volledige verhaal hier met je te delen, mijn verleden en mijn trauma's, en de weg hoe ik ben gekomen tot waar ik nu ben. Ik heb ook geen geheimen, en ben dankbaar voor wat ik heb meegemaakt. Het heeft me tenslotte gebracht tot waar ik nu ben. Maar het is niet wie ik ben!
En ben je echt nieuwsgierig? Op social media deel ik wel eens wat;)

 

Juist door het loslaten van de verhalen en het afpellen van alle lagen, kom ik steeds dichter bij mezelf.
Dit zorgt ervoor dat ik er ook volledig voor jou kan zijn. Want wat mij in het verleden heeft geholpen, hoeft zeer zeker niet voor jou te werken. Ik neem het mee, maar laat me daar niet door beïnvloeden.
Ik heb geleerd om te fungeren als een open kanaal, een leegte waarin alles kan ontstaan. En zo kan ik er ook voor zorgen dat ik er volledig voor jou kan zijn, binnen mijn mogelijkheden uiteraard. Dus voel maar of ik iets voor jou kan betekenen.

En wat nu mijn zielsmissie is? 

STOP CHASING TRAUMA
RECALIBRATE YOUR ENERGY
START LIVING JOY

Deze tekst, mijn eigen tekst, mijn mantra zegt alles over mijn werkwijze en benadering.
Ik zie namelijk steeds meer mensen die zo hard aan het werk zijn om de beste en fijnste versie van zichzelf te worden. Dat is super mooi, en vaak ook bewonderenswaardig. En tegelijk zie ik ook dat het dan vaak nooit echt genoeg is. Weer een laagje dieper, nog meer oplossen, nog dieper graven, nog meer trauma uitwerken.

En ik zeg nu niet dat je dit niet moet doen, zeker niet!
Maar soms vergeten we, terwijl we zo hard ons best doen om alles in onszelf te begrijpen en op te lossen, dat we ook NU leven. En dat we mogen genieten van het leven dat we HIER hebben. 
Ik ben er van overtuigd dat we vooral JOY mogen ervaren, en Joy mogen leven. The journey is joy, voor iedereen!

Naast het innerlijk werk om dichter bij jezelf te komen, door stukken op te lossen en je energiesysteem te openen, mag je bij mij ook ontdekken:

Waar je blij van wordt
Wat jou dat kinderlijke plezier geeft
Waar je echt van kunt genieten
♡ What sparks your joy

Veel liefs, Lonneke

 

Ik ben me er bewust van dat sommige mensen het fijn vinden om wat meer informatie te hebben over mijn achtergrond qua opleidingen.

Voor een praktisch overzicht, neem je HIER een kijkje.