Groepssessies

In mijn studio, House of Huathe in Eindhoven, ontvang ik je met open armen om in een veilige setting sessies en ceremonies bij te wonen.

♡ Kundalini NRGY Awakening

♡ Inner Essence Journey

♡ Plantmedicijn ceremonies

♡ Fusion sessies; bijvoorbeeld de Lazy Sunday Morning met cacao, microdose & yin yoga of een combinatie van Inner Essence & Kundalini NRGY Awakening.

Bij een groepssessie verhogen we samen de energie! Groepssessies zijn daarom bijzonder krachtig.
Terwijl je volledig in je eigen proces bent, maak je je eigen reis samen met like-minded souls die hun eigen reis maken.
Voor aanvang en na afloop is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Dit kan helpen bij de integratie.
De sessies kunnen het begin zijn van een bijzondere journey van groei, ontwikkeling, healing en ontdekking, of een verdieping van de reis waar jij al aan begonnen bent.


Kundalini NRGY Awakening

Are you ready to remember the joy of being alive?!

Kundalini NRGY Awakening is een energetische ervaring die ervoor zorgt dat je nog meer uit jezelf kunt halen, zodat je nog meer naar je volle potentie gaat leven.

Kundalini NRGY Awakening activeert je pure levensenergie (kundalini). Wanneer deze energie wordt geactiveerd, dan kan het blokkades en stagnaties die zijn ontstaan door de grote en kleine gebeurtenissen in het leven gaan opruimen. Niet allemaal in 1 keer, dit gebeurt stapje voor stapje, in het tempo dat jij aankunt.

Deze energetische ervaring is een liefdevolle uitnodiging aan jou om jouw energiesystemen van binnenuit te laten ontwaken. Dit opent de deuren naar een bijzondere reis van zelfontdekking.

Ga jij mee op reis en avontuur?

Inner Essence Journey

The Truth Within

Bij een Inner Essence Journey wordt je meegenomen op een diepe innerlijke reis. Door middel van ontspanning, muziek, vragen en visualisatie kom je bij je onderbewustzijn waar je op een andere laag kunt verbinden met jezelf, daar waar alle antwoorden al aanwezig zijn.
De Journey werkt op alle lagen; cognitief, energetisch, emotioneel en fysiek, en nodigt uit tot het ontvangen van inzichten, healing en transformatie.

In een groepssessie wordt er altijd gewerkt met een groepsthema. Daarbij maak je wel jouw eigen innerlijke reis waarbij je wordt uitgenodigd je ware essentie te herinneren.

Elke sessie is anders, maar het brengt je steeds weer terug naar je ware essentie.

Plantmedicijnen

Plantmedicijnen zijn ware geschenken van Moeder Aarde.
Het zijn de planten en bereidingen van planten die op verschillende bewustzijnslagen werken. Ook plantmedicijnen geven (net als Kundalini NRGY Awakening en Inner Essence) ruimte voor inzichten, transformatie, ontwikkeling en heling.

Voel altijd ZELF welke plant jou roept! Plantmedicijnen zijn enorm populair, en daarmee ontstaat het gevaar dat je de indruk krijgt dat je dit gedaan moet hebben. 
Jij kiest jouw medicijn, en wanneer je je dan overgeeft aan de onbekende reis die je tegemoet gaat, dan mag je er volledig op vertrouwen dat je precies krijgt wat je aankunt en nodig hebt.

Ik werk met de volgende plantmedicijnen:

Cacao
Ook wel het voedsel van de goden en het medicijn van het hart en de liefde genoemd. Dit liefdevolle plantmedicijn is zacht en subtiel. Het helpt je om je hart te openen en meer vanuit je hart te leven, met liefde voor jezelf en anderen.

 Magische truffels

De bolletjes  van innerlijke wijsheid die in verschillende doseringen gebruikt kunnen worden.
Een microdosering brengt je meer in contact met je intuïtie en je innerlijke wijsheid, en is fijn om te combineren met cacao. Bij een volledige dosering maak je een diepe innerlijke reis.

Magische bonbons

Chocolaatjes gemaakt met cacao, truffel, caapi en verschillende kruiden. Een magische combinatie om een innerlijke reis te maken.
Over het algemeen wordt de reis met magische bonbons als dieper en/of intenser ervaren vergeleken met magische truffels.

Blauwe Lotus

De blauwe waterlelie met onder andere een kalmerend en ontspannend effect. De effecten zijn subtiel.
Dit plantmedicijn is prachtig te combineren met cacao en/of een microdosering truffel.

Rapé

Champagne for the brain, Dit poeder, op basis van de heilige tabaksbladeren in combinatie met verschillende kruiden, wordt via een pijpje in de neus geblazen. Dit brengt onder andere het denken tot rust. geeft ontspanning en verscherpt de geest.
Rapé kan in een aparte, eigen ceremonie gebruikt worden, maar kan ook onderdeel zijn van een ceremonie met truffels of magische bonbons.