Let’s talk about the thuisblijvers!

Gepubliceerd op 6 juni 2024 om 11:43

De man of vrouw die niet met jou meegaat naar een spiritueel event, zoals bijvoorbeeld een Kundalini activatie sessie of een ceremonie met plantmedicijnen. Die daar geen behoefte aan heeft, er nog niet aan toe is, of niet zo goed begrijpt waar jij nu helemaal mee bezig bent.


Misschien geeft dat zelfs af en toe frictie?⚡️

Dat jij met een gevuld hart vol liefde, bijna ontploffend van alle sensaties, thuiskomt en dat de reactie daar een beetje afstandelijk of afwachtend voelt.
Of dat er juist verdriet of boosheid bij jou is aangeraakt en dat je zo’n behoefte hebt aan een schouder en een knuffel, maar dat die niet komt op de manier waar jij naar verlangt.

I feel you! En er is zeker ook herkenning!🫶

Maar laten we ons ook even in die ander verplaatsen.

Kun je je voorstellen dat het rete spannend is dat je partner naar een Kundalini NRGY Awakening gaat, maar dat je zelf niet zo goed begrijpt hoe dat nu werkt met energie. En dat je ook geen idee hebt wat voor effect dat dit gaat hebben.
Of dat je ’s morgens afscheid neemt van je partner omdat hij/zij een dag weg is voor een innerlijke reis met plantmedicijnen, en dat je geen idee hebt wat er in die ceremonie gaat gebeuren. Welke boodschappen of inzichten er komen. Wat nou als het inzicht er komt dat er iets mis is in de relatie. Kun je je voorstellen dat je daar klotsende oksels van krijgt?

Dit zijn slechts 2 voorbeelden.

Kun je compassie hebben voor het onbegrip, de onzekerheid, de opstandigheid?
De ander de tijd en ruimte geven en elkaar in het midden ontmoeten?
Blijven communiceren ook. Soms is een praktische uitleg al een mooi begin; waar ga je naar toe toe, bij wie, hoeveel mensen zijn er , hoe laat ben je thuis… zulke dingen.
En naast dat jij wellicht iets nodig hebt na een energetische sessie of plantmedicijn ceremonie, heeft de ander dat misschien ook. Kun je dat uitspreken naar elkaar.

Weet ook dat wanneer je het gesprek kunt aangaan en laat zien wat het jou brengt, dat dit de interesse van de ander kan wekken. Kan! Heb vooral geen verwachtingen en hoop! Iedereen heeft zijn of haar eigen pad, manieren en voorkeuren. Maar wie weet wordt er door jouw ervaringen te delen iets geprikkeld, begint er langzaam wat nieuwsgierigheid te ontwikkelen…. En heel misschien gaat de thuisblijver dan uiteindelijk een keer met je mee. Dat is mooi, fijn en bijzonder, en laat het tegelijkertijd ook helemaal geen probleem zijn als dit niet gebeurt!

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw ervaringen!

En zal ik je een geheim verklappen?! Ook al kan jouw partner er helemaal niets mee, wanneer jullie elkaar kunnen blijven ontmoeten, lift hij of zij onbewust gewoon mee op jouw verhoging in frequentie!✨


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.